Lördag.

Ja, nu är nästan helgen halvt förbi :(   *sigh*

Igår efter jobb så stack jag till McDonalds med Hanni från jobb. Vi tog oss vars en McFlurry... Jag tog en efterlängtad Daim med kolasås... Den satt fint.
I Venezuela fanns det bara med Oreo smak. Visserligen jättegod. Men Daim med kolasås, är fortfarande bäst.
Vi satt och hade ett väldigt trevligt samtal i solen på Majorstua.... Massa intressant snack om religion och livssyn bland annat. Mycket intressant.

På vägen hem gick jag inom KIWI och köpte tortillas och avocado. Yummy for the tummy! :) 
Och ja, det smakade gott som fan.
Det hade jag till kvällsmat och det kommer bli en favorit i repris idag. Imorgon ska jag göra en risgryta.. Liknande den vi hade i Venezuela. Jag har iallafall hittat en jättebra riskrydda på Meny. Väldigt gott.
Satt mest och slappade i soffan igår... tittade på en film eller två. Väldigt avslappnande. Precis vad jag behövde.
Jag spenderade även en hel del tid att läsa om Hugo Cháves och Che Guevara.... Det var också väldigt intressant....!
Kom även in på att läsa om Simon Bolívar och hur han befriade (bland annat) Venezuela... Och läste på lite om Venezuelas historia... Väldigt intressant läsning.


Och ja, idag då ?
Jo, jag vaknade vid 10:00 tiden... Härligt att sova länge och veta att jag inte ska jobba om några timmar. Yääh!
Istället la jag mig i soffan och tittade på Dr. Quinn. Så jäkla bra asså! :)   Har ju sett dem ett par gånger nu... men ja, de blir aldrig dåliga för det ;)
Hmm... Ja... Sen gick jag ner i tvättstugan och tvättade massa påslakan. (Fick ju äntligen köpt tvättkort igår!)
(Ska bli skönt att komma tillbaka till Janne och Christine med en tvättmaskin i huset *bortskämd*).
Jopp, sedan rensade jag lite i förrådet. Så mycket skit man har. Och jag har beslutat att slänga mina Sagan om Ringen tavlor... om ingen vill ha dem, säg till i så fall. Den enda jag inte kommer slänga av dem är den mega stora på Middle Earth. Den är så jävla bra!
Jag slängde även ett par skor idag. Högklackade. Använda kanske 2 ggr. Eller ja, slängde och slängde... Jag satte dem i ''skräphögen'' så kanske någon annan hittar dem och ger dem ett värdigt skoliv.

Sedan tog jag upp mina två flyttlådor i lägenheten... Jag trodde jag hade fler :-/
Och började därefter packa ihop mina saker. Två lådor är nu fyllda och jag ska snart börja sortera mina kläder "jippi".... Men jag behöver någon liten låda till....Har inte fått ner allt.... Och mina DVD:er packar jag inte ner förrän jag ska sticka :P~  Måste ju ha något att göra på kvällarna! ;)
Just det ja, mamma, om du letar efter den blå kylväskan så har jag den här, tydligen. Vilket jag totalt glömt eftersom den var i källaren... Så... japp, jag har den!

Har sett på så många musikfilmer nu på senaste och jag önskar verkligen att jag kunde sjunga... Det hade varit en kul egenskap att ha... och att dansa, men det ska María hjälpa mig med när jag kommer tillbaka till Venezuela, så det är bara en tidsfråga :D  Hoppas jag.


Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart plocka fram alla kläder jag äger och börja sortera. Jag har redan påbörjat en hög med kläder som jag inte längre ska ha.

Men frågan är om man ska ta det med till mamma, för hon börjar alltid kommentera "Tänk nu efter, du kan behöva den någon gång"... och då fylls garderoben på fort, ska du veta! Jag vill bara bli av med... ja, skiten! :P

Jag kan lägga alla saker i ett paket och ge till mamma, som inte får öppnas förrän jag är på planet tillbaka till Venezuela. Toppen idé! :P~


Hmm, jag önskar verkligen att jag hade haft en regionsfri DVD spelare just nu... Jag vill se mina filmer som jag köpt i USA... Hotel Rwanda, Charlie and the chocolate factory, The hitchhiker's guide to the galaxy osv... Men nä.

Jag får ta dem till mamma i sommar och se dem där helt enkelt.

Mamma som kommer kunna njuta av hela min DVD samling när jag är i Venezuela. Det är ett stort ansvar och privilegium. Eller nått... ;) 

Älskar min filmsamling!


Fy fan vad jag saknar mina vänner i Mérida... Och jag saknar att prata spanska... Jag känner hur den försvinner från mig... Bra är iallafall att jag får skrivet mycket... dagligen! Det hjälper lite iallafall...

Och mina underbara vänner som faktiskt rättar mig när jag gör fel. Det är så det ska vara! :)



Jag drömmer mig hela tiden tillbaka till Mérida och funderar på vad jag ska göra när jag är där... Det ska bli så härligt!
Funderar på att kanske titta in i Sverige nästa sommar igen och ta yttligare en sommar på bron för att därefter dra ut i världen igen. Kanske tillbaka till Venezuela eller någon annan stans i Sydamerika. Jag ska ju som sagt backpacka runder där. Det är redan bestämt. Och jag är grymt sugen på att dra till Peru, Colombia, Bolivia, Brasilien, Argentina, Chile, Mexico, Costa Rica, Cuba Trinidad & Tobago osv... Ja lite överallt helt enkelt...!
Visst ska jag till Nya Zeeland och Australien också. Det har jag inte glömt. Det är så mycket jag vill och ska!
Måste ju till Fiji, Thailand, Singapore, Filipinerna, Kambodja och den rundan med... 
Och helt klart tillbaka till Kenya och gärna ta en rundtur i afrika. kanske bosätta mig där någonstans och försöka lära mig Swahili? Hur ballt hade inte det varit ?  Inte det mest brukbara språk.. Men häftigt!
Jag vill ha ett jobb där jag får resa hela tiden. Kanske ska bli flygvärdinna? Tsss! Nej tack. Jag är nervös nog med flygningen som passagerare. Skulle inte klara det som jobb...! Bah!

Ja, vad ska det bli av mig ? Jag vet ju ingenting längre. På sätt och vis är det väldigt skönt... så nä.. Jag har ingen brådska med att finna ut. Jag har tid på mig. Vem vill plugga något som man inte har användning för sedan liksom. Vaddå slöseri med pengar. Pengar jag inte har dessutom, så... Nej tack.

Vilken terapi detta är att bara sitta och skriva. Jupp jupp. Behövligt.
Jag hoppas att jag får ner mina saker till Malmö i nästa vecka... Annars blir det väl Ida som hjälper mig helgen efter påsken... Då får jag hyra en bil här uppe... eller minibuss eller nått liknande *suck*.... Så kör vi ner tillsammans. Vilket visserligen hade varit trevligt. Kommer sakna henne som fan! Synd att vi inte kunnat umgås så mycket sedan vi båda dissade Smart Club :P~  Haha, det var goa tider.
Men har man ett telefonförsäljarjobb på Viasat så har man inte mycket liv över, tyvärr. 
Länge leve Öresundsbron, tänkte jag säga. Men som jag kommenterade förra sommaren, "Öresundsbron - Inte bara ett jobb, en livsstil". Så sant så! Där jobbar man ju 12 och 13 timmarspass om dagarna... Så det blir inte mycket fritid över där heller. Men man är ute och rör på sig och har massa trevliga människor runt sig. Och en och en annan trevlig kund. Säkert rätt många innan sommar ruschen (köerna) kommer...!
Jag längtar! :D

Tja, nu har jag nog suttit här och skrivit i en timme...Så NU ska jag faktiskt ta tag i mina kläder.
Men ja, ha det så bra och allt det där. På återseende.
Chao!

Besitos
 


Helg igen. *härligt*

Hallåja...
Då var det   Ä N T L I G E N   fredag igen... Visserligen är jag inte hemma från jobb än, men jag får hoppas att dagen är som att dra av ett plåster, snabb och smärtfri...
Jag har beslutat att jag inte ska vara med på Superlördag imorrn... Även om extra aktiviteterna är trevliga, så PALLAR jag inte sticka till jobb på en lördag... Speciellt eftersom det bara är provision och jag har inte sålt så bra på det senaste.
Igår fick jag ihope det till 5 iallafall.... "yaaay me"

Fick pratat lite med Frida och Annika. Frida är nu tillbaka i Mérida...men åker till Sverige på måndag... och Annika kom tillbaka i tisdags... Det var jäkligt kul att snacka med dem igen... Det hemska är att det känns som om det var evigheter sedan!!! Men det är väl egentligen bara 2½ vecka... 

Det kommer bli en bra sommar iallafall! :)

Fy vad det var jobbigt att vakna i morse... Gick och la mig vid strax före 22...och slocknade direkt... jösses vad trött jag var... Och ändå är jag lika trött nu... Känns som om jag inte fått sova!  Bah!

Nä, nu ska jag avverka denna dagen så jag kan komma hem och slappa sen.
Ha det bra och sånt!
Hej hej! 

Landet jag ska bo i...

Ja, vad ska man säga.
ör dem som inte redan vet så är ju närmsta planen på att flytta till Venezuela i september... Efter allt jobbande och sådant... Då bär det av till Mérida igen!  :)
Det är något att se fram emot!

Däremot så fick jag idag läsa händelsen om Sara och Sara, vännerna som fortfarande är kvar i Mérida...
Sara och Sara blev rånade under pistolhot mitt på dagen i (en visserligen öde) gata i stan.
Klicka på länken nedan om du vill läsa vad som hände:

Klicka här för att komma till Saras blogg

Och där ska jag bo, ja...!  Men men, man kan inte tänka så... Sådant händer, dessvärre världen över... Mer eller mindre på vissa platser, men våld kan man inte komma ifrån någon stans. Och man kan inte grunda ett liv på att vara rädd... Så är det bara...!

Nu börjar jag snart jobba igen... Tankarna flyger visserligen åt alla håll, utom dit de ska. Kul!
Men ja...
Jag hoppas nu på att få ner mina saker till Malmö i nästa vecka. Det vore bra. Och sen kan jag därefter bestämma ett datum då jag drar mig neråt.
Men det blir nog om ca en månad. Om inte förr. Jag längtar så otroligt mycket efter att börja jobba på bron!!
Då kan man ha kul i vardagen, på jobb! Tänk det, du! Det är ovanligt!
Det var jäkligt bra att Håkan hade jobb till mig tidigare...
Jag pallar inte mer Viasat nu asså... Det går ju åt helvete här också...  Fan!

Nästa vecka är det bara måndag, tisdag och halva onsdag, sen är det påskferie! Yahoo! Och ledigt till måndagen veckan efter. Gott som fan.
Nu i helgen ska jag packa lägenheten. Ska jag ner och se vad jag har för skit i källaren bland annat...
Sen ska jag sortera kläder, vad som ska till Malmö och Venezuela, och resten ska jag packa ner i lådor, om inte du vill ha det mamma? Säg bara till då! :)
Måste skaffa en ny resväska till nästa resa....! Men det blir ett senare projekt..
Nu är det jobb.

Chao!

Besitos

Reality sucks! :P

Ja, helgen gick ju alldeles för fort...!
Nu är jag tillbaka på jobb igen, och det går så fruktansvärt dåligt....
Men igår ringde Håkan från bron och det ser ut som om jag ska börja där tidigare. Det känns riktigt bra. Ett KUL jobb :D  Yahoo!
Så nu jobbar jag på att få ner mina saker till Malmö snarast möjligt...

Ja, nu börjar jag om ca 5 minuter *ångest*...
Och jag får väl uppdatera här igen senare... när det finns tid över.

Så ha det bra och hej hej!

chao

Fredag. Äntligen!

Hej hej.
Så underbart härligt! Slut på denna veckan. En hel helg med bara.... sova!!! Jösses ja... Jag la mig vid 19:30 - 20:00 tiden igår... Och skulle upp vid 6:30 idag... FY vad trött jag är ändå...! *sigh*

Igår fick jag veta att jag låter äkta norsk när jag pratar norska :P  Maha.
Jag sa på svenska "Han litar inte på dig", till Sohaib 2 gånger och han frågade "vaaa!?" båda gånger...
Då gav jag upp och sa "Han stoler ikke på deg!!!" Och då fattade han och stirrade på mig... "Det där var så jävla norskt asså!!!".... Du kan sluta upp och leka svensk när du säljer, ingen gillar svenskar ändå och du har bevisat att du kan norsk! :P  Mahahaa.  Du låter som en norsk som pratar norsk, och inte en sån svensk som försöker prata norsk! ;)
Jaja, då vet jag det :P~

Nu ska vi snart ha ett möte med han, chefen på Viasat... Nått nytt på gång tydligen...!
Måtte denna dagen gå fort så jag kan gå hem och njuta sen :P~

Gårdagen gick annars mindre bra...! Hade huvudvärk och var massa trött....
Även om jag tog en sån piller med 800 mg.,. sånt ...ja... pain killer, iallafall :P   Ja, inte ens det hjälpte...!
Då är det illa...!

Nu ska jag bege mig, ja... hej på!

Viasat +

Ja, nu sitter jag på jobb igen, lika mycket för tidig som vanligt... I Venezuela levde jag ett mañana, mañana liv, och det lever väl inte kvar så mycket som jag trodde... Det är nog bara till min fördel ändå eftersom i detta landet är det ju faktiskt problem om man kommer försent :P~

Igår fick jag in 8 salg, och det är jag helt klart nöjd med. om det bara kan fortsätta så nu i 2 månader till *suck*.
Det ska bli riktigt skoj att börja jobba på bron i sommar, jag ser verkligen fram emot det! :)

Vad annars idag? Ja, Elin joinar mig i att vara 21 år idag *Grattis*!!
Haha, ja, nu har jag också avverkat att ringa och gratta. Insåg att det var nu jag skulle göra det :P
Nu ska jag logga in mig, för vi börjar dessvärre jobba om 2 minuter...
Men ha det bra liksom!

Hej hej!

Fotografias!

Här kommer nu lite fler bilder från Venezuela:


Los Aleros

Sån kyrka... i Los Aleros...och jag i tornet  :)


Los Aleros byn

Los Aleros byn...


G?nget i Los Aleros

Här är gänget i Los Aleros (Sara, Frida, jag, Regina & Steffi)


no comment

Tja, de ville ha bildbevis av hur Fridas och Saras ben såg ut med alla purri purri bett...Helt enkelt...




Sara ville så gärna ha en bild av denna lilla damen. Så Frida och jag "ville ju ha en bild just där".


Frida och jag i en skoaff?r... :P

Frida och jag i en skoaffär.... Don't ask...  :P


Mar?a, Omar och jag

María, Omar och jag på en Mexikansk restaurang :) 


Frida, Simon Bol?var och jag

Jag, Simon Bolívar och Frida i Los Aleros...  :)


Escalar

Jag håller på att klättra för fullt... :)


sexy or what ?

...Sexy or what?! :D


There I go...

Där är jag!!! Woohoo!


Parapente

Ja, här är mina fötter... :)


Regina, Frida, jag och paragliding guiderna

Här är Frida, Regina och jag med paragliding guiderna. Jag flög med Albierto (killen i blå tröja...)
Palla komma ihåg alla namn eller?


El mono loco

El mono loco... Den galna apan... Detta var när jag följde med Regina till Chorros de Milla (Zooet)...



Detta var allt för denna gången! Men det kommer säkert mera :D

The real world.

Ja då va var man tillbaka i den...

Nu i helgen var jag hos mamma i Helsingborg...
På torsdagkvällen vid ca 00:30 var jag på väg att lägga mig men fick veta att Linnea och några andra var på Tivoli och Linnea skulle dra till Schweiz dagen efter...Så ja, det var bara att överväga saken och klä på sig och dra ner...
Väl nere i stan hittade jag dem på PL13.. Fan vad kul det var att se Linnea igen, det var liksom evigheternas evighet.
Sen fick jag träffat Kayzzzzaaaa igen också och lite annat gulligt folk.

På lördag kvällen var jag och Anna ute på Tivoli... en hel del annat folk bangade ju...  :/
Undrar vad den vakten på tivoli hade tagit... Det var 20 års gräns på lördagen...och ja, som ni vet är jag numera 21 *suck*...Men jag lämnade ju fram lägget och han tittade lite på det sen tittade han upp och sa "Ja, nä, tyvärr du är ju då bara 19...."
-"Eh, nä du, jag är liksom 21!"
...."Ohja...ojsan, kom in"..    HÖG!? Eller vaddå?

Aja, Det var relativt trevligt ändå... Fick träffat Linda igen...
Stack dock hem vid 2:40 tiden...

Och ja, igår var det första dagen tillbaka på jobb...
De erbjöd mig att jobba på Viasat i ca 2 veckor och att jag sedan skulle få gå över till besdrift...
Men med tanke på att jag ska flytta till Malmö i början på juni så sa jag att det nog är smartast om jag är kvar på Viasat +, Så varken dem eller jag tappar pengar...

Och förvånansvärt nog fick jag in 5 salg igår... 1 hade jag väl räknat med... men dagen slutade på 5! :)
Får hoppas att det går bättre och bättre nu bara...
Känns som om jag är den enda som faktiskt är kvar på Viasat...Och ja, sedan jag började där, så ÄR det också så...

Ska fixa min mat nu, men ha det så bra...
Hej hej!

Estoy en mi apartamento...

Hey hey!
Japp nu är jag tillbaka i kylan igen....
I måndags vid 12:15 tiden drog jag till flygplatsen... Precis i tid kom Leo, Maria och Omar för att säga hejdå.... Det var så hemskt... jag ville inte åka därifrån...
Men det var inte förrän jag kom på planet som tårarna kom... För mina tre sötnosar stod och vinkade av flyget...

När jag väl kom till Caracas sa var det att vänta på en taxi från La Parada med mitt namn på...
Och så klart blev det strul, men jag bara ringde Jakera, som ringde vidare till La Parada och det löste sig tillslut.
Men jag träffade en man där som var från Venezuela, men hade bott större delen av sitt liv i USA... och han undrade om vi kunde gifta oss så han fick komma tillbaka in i USA... Eh ? I'm not from USA, dude... I'm Swedish.... (Dessutom var han allmänt motbjudande...)
Men han menade på att jag såg ut som en amerikanare... (eh?) och det är enligt honom kort och blåögd... I don't know... :P

Men jag kom till La Parada tillslut iallafall... Men jag måste ju säga att jag kände mig illa till mods att åka genom Caracas... Gillade det inte alls...  Jag kände mig tryggare i Nairobi!
Men jag kom till La Parada utan problem... In på rummet och halvsova framför TV:n en stund... sen till resraurangen för att få veta att de inte hade kyckling burgare...så då blev det en trip bort till McDonalds...
Det var obehagligt att gå själv, men det gick bra... så länge det är ljust...!

Men det var en väldigt dålig burgare... ojojoj... Ingen höjdare... Men den smakade...ok...
Men jag såg en Subway på vägen tillbaka... SURT! :P
Men men men men....

På morgonen, dagen efter vaknade jag vid 6 och steg upp... Vid 6:45 stack vi tillbaka till flygplatsen... som btw bara ligger 10 minuter från La Parada.

Och ja...när jag kom dit och checkade in så fick jag veta att mitt flyg inte alls gick 10:00... Nej nej, det skulle avgå vid 8:50.... Ibland är det bra att man är tidig :P

Fyyyyyy fan vilken lång flygtur... sigh...
Men allt gick jättebra både i Huston och New York... Lite småstress, men sånt får man leva med.. :)

Jag var i Oslo vid 8:50 tiden i morse och kallt satan var det.. BAH!
Imorgon ska jag hem till mamma... för sen på måndag börjar verkligheten igen.. dubbelt BAH!

Och just det ja.
HUR LITEN ÄR INTE VÄRLDEN?

I lördags ankom det ju två nya svenskar till Jakera... Och när de kom så gick jag in i deras rum för att hälsa, och den ena tjejen vänder sig mot mig och säger Sara...Jag bara stirrar på henne och säger, ja.... Wåhlin... eller hur?
"Eeh... jaaaa...???!"...
Haha, jag gick i samma skola som hennes kusiner och jag har för mig att Robin spelade hockey med hennes andra kusin Jimmy...
Hon är så himla lik sina kusiner... och jag har sett henne runt i Nybro tidigare... :P

Japp, nu ska jag packa klart det sista, så får ni ha det så jävla bra asså!
Jag ska ladda upp fler bilder i helgen :)

Besos




¡No quiero regresar!

(=Jag vill inte aka hem...)
Bah! Ja, nu sitter man och vantar pa att tiden ska ga tills det hemska tillfallet kommer da jag satter mig pa planer mot Caracas...
Imorgon blir det val varre, for da ar det tillbaka mot kylan igen...
Eller ja... varst ar det nog har... For jag maste saga hejda till alla mina vanner... :´(
Jag har redan varit pa Don Bosco och sagt hejda till Kennia... :(  USCH!

Omar, Leo och María kommer att folja med mig till flygplatsen... Usch, det ska bli hemskt att aka ifran dem...

Igar spenderade jag hela dagen med Omar... Jag var med honom och hans familj pa ett slags Resort... Pa vag mot Jají... Det var valdigt fint och mysigt stalle... om man bortser fran ombyggningen...
Vi hade kul iallafall, men dagen gick alldeles for fort... :(
Efterat foljde jag med honom hem och vi sag pa min film fram Kenya, lyssnade pa musik och kollade pa foton...
Hans familj ar sa jakla sota ocksa...  Jag kommer sakna dem jatte mycket ocksa.
Jag fick 24 pasar med platanitos av Omars morbror... :P  MUMS eller vadda?!

Att komma hem efter det vid 22:00 tiden  och vara tvungen att packa.. ? Ja det sog ju fett!
Allmant hatar jag att packa, men nu var det att packa for att atervanda... Det ar alltid varre...

Nu ska jag inte sitta har och klaga mer... Ska ga till Panaderian och kopa lite choklad att ta med mig hem...
Sen ska jag packa klart det sista... BAH!
Jag hoppas Brendan kan kora mig till Flygplatsen... Lite smidigare an taxi... Med tanke pa hur mycket jag har att bara :P

Anyway. Vi ses dar hemma dara!
Ha det sa lange!


Besos!

[Mérida Preciosa]

Calypso och tarar....

Yah!
Igar var jag ute med Omar, Leo, María och tva Gabriel...
Forst var vi pa bio. Vi sag Diamante de Sangre (Blood diamond). Den var sa otroligt hemsk... men bra anda. I stil med Hotell Rwanda lite gran....
Efter det drog vi till Bananas... och bestallde vars en cocktail... Min var ite speciellt god... men det var bra anda :)
Efter det drog vi till Calypso. SA jakla kul det var!
Jag tog "bara" tva shotar Sambuca och tva alcolask.. men fy fa vad det smallde till assa... Jag hade sa javla skoj... men ja...nu imorse kunde man val matt battre :P
Men det var inget som en brunch pa La Nota inte kunde bota. Dem pommes fritesen har aldrig smakat battre !

Men jag har aven fallt en del tarar idag... Frida, Regina, Annika och Steffi lamnade oss idag...  Det var hemskt!
Vi har bott ihop i 7 veckor nu liksom... ocksa bara forsvinner dem... Det ar sa hemskt...
Jag saknar dem alla som fan!
Jag ska halsa pa Frida och Sara i sommar... Ya det ska jag! :P

Nu ska jag lulla mig tillbaka till posadan igen... Liksom.. och ja, ha det bra sa lange :P
Hej hej

Anoche fuimos a El hoyo del queque... Y qué pasa hoy?

(Igar var vi pa El hoyo del Queque... och vad hander idag ?)

Halla eller!

¿Qué pasa?
Ja, igarkvall sa stack jag ut med Regina, Omar och Leo. Brendan och Chris och de andra fran Jakera hade dratt till Hoyos sa vi hangde bara pa dar... Vi satt och drack och snackade och hade hur trevligt som helst!
Brendan, Chris och de andra drog vid 23-24 tiden, men Regina, jag, Omar och Leo var kvar tills de stangde klockan 1... Sen skulle vi leta foda... Vi stack till en korv kiosk vid Leos lagenhet... men de hade precis fatt en bestallning med 50 hamburgare... sa det var bara att glomma... Sa Leo stack hem och jag, Omar och Regina stack till Jakera. Regina gick och letade efter foda och jag och Omar satt och snackade... Nock fram till 3! Det var valdigt trevligt!

Nar jag val skulle ta mig in pa posadan sen efter 3 nagon gang sa funkade inte min nyckel... Och Señora Marlene vaknade av att jag forsokte komma in, sa hon kom upp och slappte in mig :P

Japp... Sen idag vaknade jag vid 7:30...sa klart... Kunde inte somna om... Massa go traningsvark i kroppen efter ridningen igar :)

Och jag har nu bestamt mig for att ta en tur till Los Llanos igen! Jag aker med Sara, Bernadette och Karen och jag forsoker fa med mig Omar ocksa. Det kommer bli sa javla bra. Jag ska bara rida, hela hela tiden! :D Massa fort!
Antingen sa aker vi imorgon till sondag eller fredag till sondag. Jag hoppas verkligen torsdag till sondag annars ar det knappt lont eftersom det tar nastan en dag att kora dit...och lika langt hem...
Vi far se hur det blir. Jag ska snacka med Brendan vid 15 tiden idag...

Ikvall blir det utgang igen... Och om vi drar till Los Llanos pa fredag sa blir det mera utgang imorgon! :) Sa jakla harligt :D

Usch usch usch... Mitt flyg hem till kylan gar pa tisdag... Vill inte lamna Venezuela!
Aven for att jag vet att jag kommer fa en mega forkylning nar jag kommer hem igen... BAH!
Oh well... :P

Nu ska jag tillbaka till posadan. Ha det sa bra och hej hej! :)

Besos 

Este mañana fui a montar a caballo.

(=I morse var jag och red)

Japp, och det vet ni ju redan...
Tva nya inlagg pa samma dag, det ar fan starkt assa...!

Att rida var underbart! Acairo (ingen aning om hur han stavar sitt namn), killen som tog oss ut var jatte trevlig och vi hade riktigt bra samtal... Saklart bara pa spanska... Fint nog kunde han ingen engelska, sa det var mega bra traning.
Jag fick en av de s.k. vildare hastarna och Acairo menade pa att jag red honom valdigt bra. Sjalv tycker jag att han var lite trog... Han ville inte galloppera sólo... inte mycket iallafall...
Bast var sista biten hem, nar de visste att de skulle komma hem igen, da blev det fart som fan. Helt underbart!
Och jag hade inte fatt nog, sa jag bad att vi skulle rida ut igen en bit och bara galloppera. Sa jag, Acairo och en av de nya tjejerna red ut igen. AH! Sa underbart!

Och nu ar fragan... Om jag ska bli i Mérida, eller om jag ska aka med till Los Llanos igen for att rida.... Jag vill verkligen till Los Llanos... En hel helg med ridning... Hur underbart hade inte det varit :P
Men jag vet inte hur mycket de vill ha betalt for det... Sa jag far se.... Jag ska iallafall rida ut med  Acairo igen pa torsdag :)

Farmen uppe i bergen var ju inte heller helt fel. Denna Chris, som ar agaren av Jakera ar nog en del tat... Snacka om una casa grande y bonita! WOW! Me like.

Nu vet jag inte riktigt vad som star pa schemat... Jag ska tillbaka till posadan och lagga mig lite tror jag...
Brendans vackning vid 7 var mindre kul...! :P

Men ha det sa bra liksom!
Simma lugnt!

Besos!

Ayer fuimos a parapente!

(= igar gjorde vi paragliding!)

Jadu, fy fan! Igar blev det antligen av!
Pa eftermiddagen vid 16 tiden hamtades vi av Albierto och hans polare och drog ivag till bergen... Vi akte inom en liten by och hamtade tva andra piloter... Det var aven en kille fran England som var med... man han hade sin egen utrustning och hela koret.

Eftersom jag var hispigast...sa fick ju jag saklart borja... Forst sa var vinden lite stark, sa vi fick vanta en god stund... och vid 18:30 tiden sa var jag i luften. Det var en helt otrolig kansla... Totally surreal!!!
Vi flog ca 1600 meter upp i luften... Och ja... jag vet inte mer vad jag kan saga... Jag kommer lagga upp bilder sen om jag far lite tid over :P
Det ar iallafall nagot som maste upplevas! WOW!

Och ja, varfor ar inte jag pa vag till Playan da?
Nej, jag bestamde mig for att bli kvar i Mérida hela sista tiden :P
Ja... jag kanner ingen i Playa, och jag har alla mina vanner har.. och alla sotnosar pa posadan... Vill inte lamna Mérida helt enkelt... sa jag aker till Playan nar jag atervander till Venezuela! :)

Nar jag hade bestamt mig for detta madde jag sa bra... Det var ett ratt beslut... for jag var inte helt pa... att aka till playan..
Sa idag ska jag ut och rida istallet!
Brendan har kommit hit idag. Det ar chefen fran Posadan pa playan... Det ar trevligt med nya ansikten :P
Och ja, nu pa morgonen, om 5 minuter ska vi ha ett mote sa jag maste snart sticka igen...
Men ja... jag vaknade vid 7 idag av att det konstant ringde pa dorren och ingen oppnade. Forst tankte jag att familjen oppnar, men sen kom jag pa att de inte var har igarkvall heller... sa jag gick ner och oppnade och dar stod Brendan och hade glomt sin nyckel klart :P

Och igarkvall nar vi kom hem fran paragliding sa hade ingen av oss nycklar (oss: Jag, Regina & Frida)...
Och det var ingen hemma... De andra tjejerna var pa bio eller natt och familjen var uppe pa Jakeras farm i bergen... sa Ja... Vad ska man gora? Jo, Regina klattrade upp pa balkongen och vi hade ju tack och lov inte last den dorren och kuned latt ta sig in :)  Det var sa ballt det :P  haha
Nu har jag brattom!

Pusshej!

La cascada en Tabay

¡Hola!

Jo, idag vaknade vi tidigt och flummade runder for att hitta nagot att gora...
Till sist blev det en utflykt till Tabay (ca 30 min. med buss fran Mérida).  Dar tog vi oss sen till ett vattenfall och la oss pa en stor sten och bara chillade.... Det var riktigt fint.... forutom att jag min smartskalle har nu brant ryggen... Tankte inte pa att  det bara at SPF 2 jag har... och min rygg ar ett omrade som inte har fatt sa mkt sol innan...
Men men sant hander aven den basta.

Ja... som sagt sa chillade vi dar halva dan... Sen nar vi skulle tillbaka sa kom aldrig snubben och hamtade oss...
Sa vi borjade ga... Och hittade en taxi en bit langre ner... sa da tog vi den ;P  Smidigt!

Annars ja ? Ikvall blir det fest som fan assa... Supa sig under bordet, hej och ha...! Gott som fan! :D
Igarkvall sa var jag, Frida, Regina, Sara och Karen pa en restaurang (namn) och skulle ha av den omtalade varma chokladen... Men det var redan sa varmt sa det blev en milkshake for mig istallet...Den var god... men halva glaset vara bara gradde... kunde varit choklad shake i hela glaset istallet...
Sen tog vi oss en liten nacho och guacamole tallrik ocksa...

Jag och Frida var inte sugna pa att dra hem...sa vi hoppade in pa El hoyo del Queque... Det var trevligt!
Borjade snacka med ett gang killar som var valdigt trevliga.... Har inget minne av namnen... Men det blir skit bra :P
De var trevliga iallafall... och att kunna halla samtal pa spanska numera kanns finfint!

Efter en halv Smirlof Ice sa brandes  ansiktet  sonder.... Men det var trevligt anda... Far jag bara i mig tillrackligt med alkohol sa forsvinner den kanslan relativt snabbt :P

Nar jag kommer hem igen sa ska jag ta mig ner till Helsingborg snarast mojligt och ta en helg pa Tivoli och Salsoteca! :P~ 

Jag har nu bestamt att dra till stranden redan pa tisdag... Vill verkligen inte lamna Mérida... men sant ar livet...
I'll be back :D

Nu ska jag tillbaka till Posadan... Det  ar snart mat... sen ar det dags att kopa dricka och grejor :P~  
Men ha det fest!

Hej hej!

Chévere!

¡Hola!
¿Cómo están?

Jaja, nu har jag inte uppdaterat har pa ett tag och jag har en liten minut over...
Det blev aldrig av med Teleférico.... Jag blev massa sjuk igen... Eller ja....Snarare alla pa Jakera ar mer eller mindre sjuka...
Men da i tisdags kvall var det riktigt javla illa assa... inte helt kalas pa onsdagen heller... Usch ja.
Annika har ju varit liggandes nu i 2 veckor, och jag fattar inte hur hon klarar det... Jag blev galen efter en dag i det rummet... stirra i taket och leta monster....(haha, monster)... :P
Men ja, nu ar jag val nagot mer stabil igen. Trevligt som fan! :D

Igar var vi iallafall pa bio. Vi sag Una noche en el museo. One night in the museum med Ben Stiller och Robin Williams bland andra. Den var dubbad till Spanska, sa vi hade ju ingen text att ga efter, men det var skitkul anda! :D
Digga den som fan!
Det var jag, Frida, Regina, Omar, hans kompis, Karen, Leonora (larare pa Jakera) och hennes tva kompisar...
Det var riktigt trevligt! Sen korde Omar oss hem efter det...
Jag och Frida hade mega Choklad sug... och vid 21:50 gick vi ner i hopp om att restaurangen jamte fortfarande var oppen... Men nar vi kom ut fran dorren sa sa vi  hur killen holl pa att stanga... och han sag vara riktigt besvikna miner, sa han fragade vad vi ville ha... Frida och jag bara tittade pa varandra och flina och sa attt vi ville ha choklad... Och da fick vi komma in "back stage vagen" och vi fick var choklad. Fy fan va det smakade assa! ;)
Och igar sa var val det inte min mest nyttiga dag... De hade aggrora till frukost och min mage var inte sa pigg pa det... sa pa vagen till Don Bosco sa kopte jag en Arepa (ett runt brod med skinka och ost)... ja... typ.
Det kopte jag aven till lunch... Och sen ja.. vi ska nog inte prata mer om gardagen helt enkelt. Na... vi later det vara.

Men ja... Nu sitter jag och vantar pa att min tvatt ska bli klar... Vid 11 ska jag hamta den, men jag maste snart sticka och ringa Proffcom och meddela att jag inte kommer hem pa sondag utan ja om lite mer an en vecka istallet. Sa javla bra! :P
Men jag ar sa avis pa de som ska till Colombia... Igen; jag ar sa fruktansvart sugen, och har varit nara pa att ombestalla flyget igen och istallet for stranden ta en tur till Colombia med tjejerna... Men....men ..... men.... ja. Precis.

Sa ja... Det kan bli Teleférico imorgon, om Frida och jag tar det nagot lugnt ikvall (as if....)  haha. Men jag troooooor nog det ska ga.... For det ar anda mega fest imorgon... sa det ska bli massa trevligt!
Sen blir det Paragliding pa mandag... Jippjipp. Traffade Junior igar...igen (sigh)... Han ar sa javla pa med att jag ska med honom pa paragliding... Visst om man ar den som ar den och vill slippa betala sa visst... men han ar lite sliskig... Sa det far nog vara... Speciellt med tanke pa att jag redan har betalt. Oh well.

Nu har Harold akt till Puerto la Cruz... Kommer sakna honom som fan! Han ska pa en 2 veckors tur nu med ett 20-tal turister... Sa jag kommer inte traffa honom pa playan...
Och fy fan vad jag saknar hans grot! :P~

Ne nu har jag inte mer tid har.. jag tror jag har uppdaterat om det senaste senaste.
Jag ska tillbaka till Jakera nu och betala av alla mina grejor... flygbiljett fran Barcelona till Caracas, vistelsen pa stranden, tva natter till har... Och en natt pa hotell i Caracas (fy fan)... Det ska inte bli kul. Men ja....vad gor man ?

Ha det bra!
Simma lugnt!
Chao!