Storm of the century

Tja, riktigt så illa var det kanske inte men FY FAN!!!
Jobbade natt pass på bron med Roy inatt... Vid 2 tiden så började det åska... sedan kom det mer och mer och det ville inte gå över... Och helt plötsligt blir allting svart. Strömmen gick på bron. Hade endast ljuset från datorskärmen, det var allt! Roy fick gå ut (i det värsta ösregn jag sett!) och vifta in de bilar som kom till min bana med en liten gul lampa. Inga skyltar fungerade ju heller! Gosh!
Och under ca 20-30 minuter så fick bilarna åka gratis igenom den manuella banan eftersom hela systemet var nere och det inte fanns något att göra åt det...!
Och sedan fortsatte det att åska ungefär fram till 6:00(!!!) Och de blixtar som slog ner... De var inte att leka med... och ett par gånger så kom blixt och muller samtidigt så det låg precis över oss... och under de timmar det höll på så måste det cirkulerat runt oss... Jösses!
Så det var en intressant natt! En annorlunda upplevelse... Och inte nog med det... att jobba med Roy är ytterst utmattande.... Hehe. Nädå... det var riktigt skoj faktiskt!  Men Roy förblir alltid Roy.

Och nu är jag hemma... 7:51 är klockan... Jag är så ytterst mega mega trött och vill inget hellre än att lägga mig och sova... Men det känns inte lönt eftersom jag ska ta tåget in till Malmö vid 10:00... Eller eventuellt 10:29... Men om något skulle ske där och då... så har jag bara 30 minuter innan bussen går... så hellre det säkra före det osäkra. Jag får helt enkelt gå in på svävar terminalen och vänta.
Sen ska jag sova så otroligt gott på bussen... men bara fram till GBG, sen måste jag byta buss (fan! fan! fan!)
Och efter det ska jag sova fram till Oslo... *Aaaah*
Sen vila några timmar, sedan iväg till...ja... vart vi nu ska! :P  Inspelningen iallafall... och ''jobba'' fram till... ja... vem vet. Hoppas bara det inte är allt för länge... Jag kommer nog vara as-kalas-trött.

Fan.. om man skulle sova en timme ändå... Hur gott hade det inte varit... Ja... ska borsta tänderna nu iallafall så får jag se hur jag gör.
Ha det gott iallafall.


Chao

Uppdatering!

Kommentar till kommentar:
Hehe, jadu Anna... Du ska nok få se dem alright :) Trivs i dem som fan. Och nu när lönen har kommit så är det inte så farligt med 999:- längre ;)




Hej hej,
Tja... Jag börjar jobba om ca 10 minuter så det blir en snabb uppdatering.

x Jag blev väldigt nedtryckt av en ytterst otrevlig kund häromdagen. Jävla idiot!
x Jag jobbade natt med Annika A igår och vi hade skit kul. Dessutom fick man ju storhelgstillägg. NAJS!
x Jag har fått min nya telefon och jag gillar den skarpt. Nu är det bara det där med att skaffa sig förstånd till funktionerna. (Haha)
x Jag har fått veta att jag ska börja med statist "jobbet" redan tisdag kväll... så det blir inte mycket sömn den dagen.
x Har nya planer om i höst (tar det en annan gång). Och mer planer till nästa höst! :)  (Planer förblir planer och de kan man aldrig få för mycket av).
x Fixat så Evelyn ska till Glasskolan imorgon. Önskar jag kunde åkt med. *Sakna som fan!!!*
x Börjar snart så jag måste gå!

HEJ!

Funderingar...

Hejhej,
Hur står det till ?

Här?  Jag vet inte... går upp och ner...
Idag har jag dock haft en trevlig dag med Johanna. Vi åkte till Mobilia för att bl.a. leta byxor till mig...
Och på JC fick jag hjälp att hitta mig ett par byxor som jag gillade starkt. Men jag gillade definitivt inte prislappen.

999:-

....Hmmm... Ja, jag har aldrig betalat så mycket för ett par jeans tidigare... men någon gång måste väl bli den första. Avklarat!
Och jag trivs i dem... så det blir säkert skit bra!

Mina funderingar till nu i höst börjar gå åt Nya Zeeland... Mycket för att det är ungefär ett lika stort dröm resemål för mig som L.A var. Och jag kommer nock få ihop pengar till att klara det nu i höst.
Funderar på att ta en sån bussresa "Kiwi experience"... Ska ta och kolla in i det mer framöver... Men den har jag kollat förr också.
Och då kan jag dessutom äntligen få träffat Mikey. Har ju snackat om det sedan... ja? Ettan? Tvåan? på gymnasiet? Vore kul!
Men framför allt!! Att besöka inspelningsställena till Lord of the rings.

Är ju inte helt fel att komma iväg till NZ nu i vinter... När det är sommar där. Lovely!
Och sen tillbaka hit....fortsätta jobba... tjäna mer pengar...och sen en dag kanske göra något vettigt med mitt liv...
Har funderingar på att läsa Männskiga rättigheter.... Bara som ensamstående kurs.  Bara för att det är så jäkla intressant!!!
Jaja, funderingar, funderingar... Får väl se vad som blir av allt...!

BAH!

Låååång dag.

Kommentar till kommentar:
Haha! Har saknat dig också Anna ;)




Hej hej,
Idag jobbade jag mellan 9:30-20:00...
I mina papper stod det D-pass...  Som då är detta pass mellan 9:30-20:00... med bestämda tider när man ska "flyga" och sitta i bås.
Men när jag kommer till jobb så var jag satt på X-pass.... (Extra pass) Som då innebär att man "flyger" hela dagen istället... "yaay"....
Nog för att det är skitkul när det är mycket att göra... men nu på slutet när det knappt var några bilar och man bara stod och glodde.... Näh. Min rygg klagade som fan på det också. AJ!

Halva dagen har varit ösregn och halva strålande solsken.
När regnet öste så insåg jag att mina skor inte direkt blev torrare...så jag bytte till stövlar.. som tillhör jobbet... storlek 42... och vägde typ 1kg styck!!! Vaddå klumpiga obekväma skor?? Dessutom var de så otroligt platta. AJ fötter!!
Sen fick jag låna ett par sneakers av Billie. Torra sådana. Och sen kom solen :)

Nu njuter jag bara av att vara hemma igen... Ska slappa resten av kvällen...
Sätta igång en film kanske så man bli ännu mera trött och somnar ännu snabbare sen? jaajaja! :)

Och det ska jag också göra. NU!
Hejdå!



Bamse och jag

...Bamse och jag...



Hitta Madeleine!

www.bringmadeleinehome.com

Cómo estás ?

Hej hej,
Dags att skriva av mig lite till...!
Är ledig idag. Och en del uttråkad för tillfället... Elin svarar inte i telefon... kan hända hon är på lajv.... och Johanna jobbar nog...
Ska jobba igen i morgon, och resten av helgen...
Men snart bär det av till Oslo igen :)  Hade ju så gärna velat vara där idag! Fira syttende mai... Ack nej.

Är lite ledsen för en av Oles ungar drog sönder mitt armband som jag fick av Cassandra för länge sedan... Väldigt enkelt sådant, sure... men stort affektionsvärde.... :'(   Bah!

SÅ irriterande!!!
Nu förde jag nyss över mina pengar från mitt norska konto till mitt svenska... och idag loggade jag in på mitt norska igen... av någon anledning... Och där var yttligare 4500 kronor!!! Det är översatt från Temp team....som jag inte har jobbat hos på en god stund!
Så med största antagande så är inte pengarna mina att behålla... Och jag måste vänta ända till måndag för att veta. Så jävla irriterande!! Kunde ju beställt min nya mobil idag om det var så att de är mina... BAAAH!
Please, please - BE MINE!!! :)
De är ytterst välkomna! :P~

Aja... Idag gav jag mig in i en väskaffär för att skaffa mig en liten och lätt väska att ha standard grejor i (mobil, plånbok, kamera....)... Men sedan insåg jag att något sånt finns inte... Allt ska ha så mycket bling bling och skit på sig nu för tiden... och se allmänt fult ut.
Men sen såg jag en magväska och kom på att det var "jätte poppis" i Venezuela när jag var där... Och faktiskt praktiskt!  Så jag köpte mig en svart sådan =)
Men nej, jag har den inte runt magen, som MAGväskan kanske egentligen är till för... Nej nej... jag har den som en axelväska!  Skitnöjd.

Sedan hittade jag Beyond Borders på DVD, två för 99. Så jag köpte den och Gilbert Grape.
Beyond Borders är nog den mest gripande, otroliga, hemska, fantastiskt gjorda film jag sett. Och jag har ändå sett en hel del filmer i mitt liv!
STOR STOR STOR rekommendation!

Jag fick min alla hjärtans dag present av Elizabeth W igår! :) Det var mer kylskåpspoesi, med tema kärlek! :)
Så gulligt!

Jag ska nog försöka leta upp ett sådant "patch" som jag köpte i LA förra sommaren... Jag vet att jag ska ha det någonstans... i någon av alla mina 6½ lådor...
"weeeiii"

Ha de gott så länge...

Chao

Kungligt värre.

Hej hej.

Kan ju börja berätta att det var kungligt besök på bron i förrgår. Jaddå. Den 11 maj körde Knugen och hans familj över bron. Det var ett jäkla stå-hej över det hela. De hade en mega polis eskort hela vägen till Malmö... Fick köra gratis i en Bro Bizz bana.

Jag vet att jag såg Viktorias kläder iallafall... jag såg sen på TV vad hon hade på sig... Men annars så satt de allihopa och stirrade rakt fram... Lite tradigt faktiskt...! Kunde ju visat nått intresse för oss på bron, eftersom det var "en sån stor grej" med att de skulle komma.
Men men...
Sen såg man kungligheter åka över bron lite då och då resten av dagen...in mot den kungliga middags saken i Malmö...
De andra var lite mer sociala och en vinkade till och med. Trevlig nisse.

Börjar bli en work-o-holic... jobbar som bara den. Men det är skönt ändå... Visst! Hade de gett lite mer variation i passen så hade jag ju inte klagat... Att ha eftermiddagspass 4 dagar i rad är lite tjatigt...
Ledig idag och imorrn... Sen börjar jag jobba igen på tisdag... ledig torsdag sen jobbar jag veckan ut...
Blir en trevligare lön i juni än vad det kommer bli nu i maj, eftersom jag bara jobbade 4 pass i april.. Oh well...!
Får fortsätta leva snålt helt enkelt...! :P

What else....?
Vädret suger. Idag har det varit "okej" dock... men vart tog sommaren vägen?

Idag köpte jag mig 4 nya filmer (rea) Shooting Dogs (väldigt bra. Handlar on massmorden i Rwanda), Flight 93 (också mkt bra. Handlingen talar för sig själv), Flicka med pärlörhänge (har inte sett ännu... men den är säkert bra) och även Mannen som kunde tala med hästar. (Bara för att den ÄR så bra!).

Börjar komma in i en sån period igen... "Vad fan ska jag göra med mitt liv???".....
Ja visst... Jag vet att jag vill bo i ett land där det är varmt året runt... Jag vet att jag vill bo på landet och ha en ranch med massa hästar, hundar och katter....
Men hur kommer jag dit då... Och vad ska jag göra om dagarna... Måste ju ha något att leva av... tydligen... :P
Och för att faktiskt kunna köpa stället i fråga...  Suck...  Att det ska vara så svårt.... :(
Jaja, jag vet iallafall vad jag vill, och vart jag ska sikta på. Frågan är bara vad f*n jag ska göra under tiden... och vad jag ska ägna mitt liv åt....
BAH! Det är fan inga små frågor man söker svar på.... "Vem drack upp mjölken?"...

Gonatt!

Borta.

Hej hej...
Det finns många olika anledningar till att jag inte skrivit här på länge...  Let's just leave it at that.


Den 4/5 försvann två ur mitt liv... Två som hade stor betydelse för mig.
Min älskade hund Bamse. Världens bästa hund. Och det är precis lika svårt för mig att förlora honom som för någon annan... Han var min hund också.
Saknar dig. Älskar dig.

Samma dag gick Jan Andersen bort... Livet kommer aldrig bli detsamma utan honom.
Att bo tillsammans med hans familj sätter spår i hjärtat. Jag känner mig som en i familjen. Så det känns som att förlora en pappa.
Allt känns så konstigt. Det är inte verkligt.

Rest in Peace. Both of you.


Ett stort tack till Johan som har hjälpt mig i allt detta...! Vet inte hur jag hade klarat mig utan dig. Tack!



Annat nytt?
Jobbet på Öresundsbron är helt underbart. Jag trivs som fisken i vattnet! Yah!
Härliga arbetskamrater och massa jobbande. Blivande arbetsnarkoman...Japp Japp!

Om folk nu börjar följa den norska Krim serien Kodenavn: Hunter (bara Hunter på svensk, tror jag)...
Som går 21:05 på SVT1 på tisdagar....
Detta är då säsong 1 som går nu...

Nu ska de börja spela in säsong 2 i Oslo... Johan kommer ha en roll som polis (alltså stor roll...!)
Och jag har nu fått en statistroll, under ett bombhot på Stortinget. Visserligen kommer det vara 800 andra... men Johan ska ju snacka in sig lite så man kommer lite längre fram och faktiskt syns.. :P  *kändis kåt*.
Så nu kan jag stryka det från "saker att göra innan jag dör" - lista.
''Weeee''!
Så i slutet på maj åker jag upp till Oslo igen och har 3 dagar med inspelning. Asballt!

Nu ska jag få mig lite sömn...
Så ha det bra. och vi hörs. Kanske inte lika ofta som innan, men ja, nått i den stilen.
Ha de!

Hej hej!